Futbol

Dani Ceballos es reuneix amb el Betis i assegura que en dues setmanes parlarà sobre el seu futur

El migcampista andalús, escollit millor jugador del recent Europeu sub-21, s'ha de decantar entre les ofertes del FC Barcelona, el Reial Madrid i la Juventus

Actualitzat

El migcampista del Betis Dani Ceballos ha tingut aquest dimarts una reunió a les oficines del Benito Villamarín per parlar del seu futur al club verd-i-blanc. En la trobada s'han reunit els agents del futbolista andalús amb la directiva del Betis amb l'objectiu de negociar la seva sortida. Ceballos, una de les sensacions del recent Europeu sub-21, té una clàusula de rescissió de 15 milions d'euros i s'ha convertit en un objectiu prioritari per als grans clubs europeus com el FC Barcelona, el Reial Madrid i la Juventus.

Un cop acabada la reunió, Ceballos ha assegurat als periodistes que l'esperaven a la porta de sortida que en dues setmanes tornarà a parlar del seu futur. "En dos setmanes tornaré a parlar", ha dit de forma breu. "Però tot tranquil?", li han insistit. "El que ha d'estar tranquil soc jo", ha afegit.

Després d'aquesta reunió, es manté la incertesa sobre el futur del jove jugador, que s'ha de decantar per les propostes que ha rebut, tot i que en les últimes hores sembla que s'hauria decidit per acceptar l'oferta del Barça en detriment de la del Reial Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut