Dani Alves, durant la roda de premsa prèvia al partit de dimecres al Camp Nou
Lliga de Campions

Dani Alves: "Seré feliç passi el que passi demà, perquè sóc un culer més"

El lateral brasiler ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres al Camp Nou que ara mateix l'eliminatòria està en un 60-40% a favor de la Juventus, i ha admès que passi el que passi serà feliç perquè s'ha definit com un aficionat blaugrana més

David CarballoActualitzat

Dani Alves ha tornat a la que va ser casa seva durant vuit temporades, però ara amb la samarreta de la Juventus. El lateral brasiler ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres al Camp Nou que ara mateix l'eliminatòria està en un 60-40% a favor dels italians després del 3-0 de l'anada al Juventus Stadium, però ha volgut ser prudent, ja que si hi ha algun equip capaç de remuntar aquest resultat advers és el Barça.

"Les sensacions són meravelloses de tornar aquí, és una emoció brutal tornar a trepitjar el Camp Nou. Penso que l'eliminatòria està en un 60-40% al nostre favor sent molt respectuós amb el Barça, però aquí els partits són molt llargs i es fan molt durs. Però si fem un bon partit i no ens conformem amb el resultat podem fer-los mal i donar-los un cop anímic important", ha explicat.

Alves no ha amagat la seva felicitat per tornar a casa i ha deixat clar que se sent un blaugrana més, per això serà feliç passi el que passi un cop acabi el partit. "Seré feliç passi el que passi demà, perquè soc un culer més, però apartaré els meus sentiments quan comenci a rodar la pilota", ha confessat. Tot i això, el brasiler ha insistit que és un professional i que defensarà a mort els colors de la Juventus. "No em penedeixo del que faig, però sí és cert que tinc sentiments aquí i els trobes a faltar. Sóc un professional i defensaré els colors de la Juventus. De seguida intento bloquejar aquests sentiments i intento desvincular-me, tot i que és molt difícil i molt dur", ha afegit.

Fidel al seu estil punyent, Alves no ha deixat passar l'oportunitat per criticar l'actual junta directiva i considera complicat un possible retorn al Barça. "Quan defenso uns colors m'entrego al cent per cent, va ser tot molt maco, però penso que per tornar al Barça hi ha gent que hauria de rectificar moltes coses, i el seu ego no ho permetria", ha afirmat.

Per últim, Alves està convençut que si la Juve es classifica per a les semifinals de la Champions haurà eliminat el millor equip del món. "Cal fer un esforç bàrbar, però pot valer la pena, podem eliminar el millor equip del món", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut