Futbol Internacional

Dani Alves s'acomiada de l'afició de la Juve i dona per finalitzat el seu contracte amb el club

El brasiler ha fet servir una vegada més les xarxes socials per transmetre el seu missatge, en aquest cas de comiat a la que ha estat la seva afició aquesta temporada passada

Actualitzat

Dani Alves ha fet un pas més en la seva sortida de la Juventus, després d'una temporada a l'equip italià on va guanyar la lliga italiana i va perdre la final de la Lliga de Campions davant del Reial Madrid. El lateral, que sona com a reforç del Manchester City de Pep Guardiola, s'ha acomiadat a Instagram dels aficionats italians.

 

Me gustaría agradecer a todos los TIFOSI DE LA JUVENTUS por el año vivido, A LOS COMPAÑEROS POR ACOGERME Y A LOS PROFESIONALES QUE SON, POR ELLOS QUE ESE CLUB GANA Y LLEGA A FINALES. Creo que mi respecto a ese club y su afición fue minha dedicación, mi entrega, mi pasión y todo mi esfuerzo para hacer de ese club, un club más grande cada día. Pido perdón a los aficionados de la Juventus si algún momento pensaron que hice alguna cosa para ofenderles, nunca jamás tuve esa intención, apenas tengo una forma de vivir las cosas espontáneamente QUE pocos lo entienden... aunque parezca no soy perfecto, pero mi corazón es puro. Hoy finaliza nuestra relación profesional y llevaré conmigo todos los que hacen de verdad y de corazón la Juve un grande club. Como saben yo siempre peco por decir lo que pienso y lo que siento.... yo siento que debo decir gracias al señor MAROTA por la oportunidad que te di de tener um grande profesional e alguien que ama su profesión como el que más.... no juego al fútbol por dinero, juego al fútbol porque amo essa profesión y respecto a los que forman parte de ella. Dejare que tu aproveches lo que he trabajado para que tu hagas muchos años de vacaciones. Yo AMO EL FÚTBOL y dinero jamás va me retener en algún lugar. MUCHAS GRACIAS! #TAMOACTIVOPANITA🤙🏾💣🎬

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves23) on

Alves mostra el seu agraïment als seguidors de la Juventus i demana perdó "si en algun moment van pensar que vaig fer alguna cosa per ofendre'ls. Mai vaig tenir la intenció. Tinc una forma de viure les coses espontàniament que pocs entenen. Encara que sembli que no soc perfecte, el meu cor és pur".

El lateral brasiler encara tenia una temporada més de contracte, però la Juventus, davant les seves ganes de marxar, ja havia expressat la seva predisposició per arribar a un acord de rescissió. Un acord que sembla una realitat segons la frase d'Alves: "Avui finalitza la nostra relació professional i portaré sempre amb mi tots els que fan de la Juve un gran club".

Però no tot són paraules boniques en el comiat d'Alves. El brasiler s'ha reservat la part final del seu missatge per carregar contra el màxim responsable de la Juventus, el director general Giuseppe Marotta, a qui li diu que "no jugo al futbol per diners, jugo perquè m'estimo aquesta professió i respecto els que en formen part. Deixaré que aprofitis el que jo he treballat perquè facis molts anys de vacances. M'estimo el futbol i els diners mai no em retindran enlloc".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut