Futbol

Dani Alves: "No diria que guanyarem segur, però tampoc diria: ai ai ai"

Dani Alves ha parlat del clàssic en una entrevista a Barça TV. El lateral brasiler assegura que compta "amb els dits els dies que falten per jugar el partit"

Actualitzat

Dani Alves ha estat entrevistat després del partit del Barça contra l'Ajax. El lateral brasiler ha assegurat que compta "amb els dits els dies que falten per jugar el clàssic".

Alves s'ha mostrat molt obert al parlar del partit que enfrontarà el Barça i el Madrid dissabte: "És un honor per mi formar part d'una plantilla que juga aquests partits. El que diferencia un jugador del Barça i un que aspira a ser-ho són aquest tipus de partits". El jugador brasiler està molt motivat i amb moltes ganes de començar a jugar. Preguntat per un possible resultat del clàssic, ha assegurat que "no diria que guanyarem segur, però tampoc diria: ai ai ai".

El lateral brasiler ha deixat clar que va prendre la decisió correcta al quedar-se per jugar a l'equip de Luis Enrique: "Estic molt content d'haver pres la decisió de quedar-me aquí. Estic feliç perquè el treball és com a mi m'agrada, hi ha molta intensitat als entrenaments, i això es veu reflectit al treball dels caps de setmana".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut