Barça

Dani Alves: "Mourinho és intel·ligent i es queixa per desviar l'atenció"

El defensa Dani Alves considera que els arguments que utilitza l'entrenador del Madrid, Jose Mourinho, són simples maneres del preparador "perquè és molt intel·ligent" i ho fa per desviar l'atenció "i rebre ell tots els atacs", però creu que al final "tots ho acabaran descobrint". "És molt intel·ligent i intenta distreure l'atenció per captar-la ell tota i que, així, no es parli del seu equip. D'aquesta manera, els trets no arriben als seus jugadors. Això també és ser intel·ligent. Però tothom ho acabarà descobrint", ha explicat avui després de la sessió preparatòria del Barça. "La gent no és tonta i ho acabaran descobrint", ha subratllat el futbolista del Barcelona, que creu que com pitjor li vagi al Madrid, "millor" li va al Barça.

Actualitzat
El futbolista del Barcelona ha estat l'escollit pel club per comparèixer aquest migdia davant els informadors, en una conferència de premsa d'una mitja hora, en què les suposades queixes de Mourinho pel calendari que considera que perjudica al Madrid han centrat part de les preguntes dels periodistes. "Jo no considero que Mourinho sigui un ploraner. Simplement utilitza les seves armes", ha dit el jugador, a requeriment d'un informador, quan aquest li ha apuntat si el preparador madridista és un ploraner.

"Cadascú és lliure de parlar del que vulgui i buscar el benefici per a la seva plantilla. Això és el que fa ell; defensar el seu, que es distregui l'atenció de tot el que és el seu equip", ha insistit. En la comparativa entre l'entrenador del Madrid i el del Barça, Alves ha indicat que si Mourinho "és intel·ligent, Pep Guardiola és més que intel·ligent".

Finalment, el jugador ha defensat que l'entrenador del Madrid "utilitzi les seves armes", mentre que en el Barcelona reina una altra filosofia. "Els altres, que intentin desestabilitzar la nostra tranquil·litat. No ens afectarà cap queixa, cap tret, perquè tenim un escut molt fort", ha significat el brasiler, que davant el debat del calendari ha dit: "Nosaltres no pintem res al calendari. De la mateixa manera que ells, juguem a l'hora que ens diuen".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut