A Neymar i Dani Alves se'ls acaben les vacances (Reuters)
Barça

Dani Alves i Neymar es reincorporaran a la disciplina del Barça aquest dijous

El Barça va recuperant efectius gradualment. Els dos brasilers que van participar a la Copa Amèrica passaran la revisió mèdica aquest dijous i ja s'entrenaran el divendres, segons ha confirmat Luis Enrique

Actualitzat

El Barça ha iniciat la tornada cap a Barcelona poc després d'acabar el partit davant el Chelsea i tornaran a entrenar-se aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després d'un dia de descans. Ho faran amb novetats, ja que, segons ha confirmat el mateix Luis Enrique a la roda de premsa posterior al partit, s'espera la presència dels dos internacionals brasilers que van participar a la Copa Amèrica, Neymar i Dani Alves.

Els dos brasilers passaran aquest dijous la revisió mèdica preceptiva abans d'incorporar-se a la dinàmica d'entrenaments. Estaran acompanyats per Marc-André Ter Stegen, que es va incorporar directament a la gira nord-americana sense fer-se les proves mèdiques.  A la tarda, el club ha preparat per a ells la primera sessió d'entrenament de la nova temporada a la Ciutat Esportiva del Barça.

Tant el xilè Claudio Bravo com els argentins Leo Messi i Javier Mascherano, que van arribar fins a la final de la Copa Amèrica, encara tenen uns dies més de descans i es reincorporaran els pròxim dilluns.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut