La polèmica foto de Dani Alves (Twitter)
La polèmica foto de Dani Alves (Twitter)
Barça

Dani Alves fa enfadar els aficionats turcs demanant que el govern de Turquia reconegui el genocidi armeni

Una fotografia de Dani Alves amb un rètol demanant al govern turc que reconegui el genocidi armeni ha provocat les ires dels aficionats turcs. El lateral del Barça s'ha hagut de disculpar per la seva iniciativa.

Actualitzat

Dani Alves es va fer una foto donant suport a una campanya que demana al govern turc que reconegui el genocidi que els seus predecessors van cometre sobre els armenis. El govern dels Joves Turcs va provocar la mort entre el 1915 i el 1923 d'entre 1'5 i 2 milions de persones d'aquest poble amb massacres i deportacions en condicions extremes. Tot i que les autoritats turques actuals reconeixen la mort d'un gran nombre d'armenis, no estan disposades a admetre com a genocidi aquests fets que es van produir durant l'Imperi Turc.

La difusió d'aquesta imatge del lateral brasiler del Barça va desfermar uns importants atacs contra ell en les xarxes socials per part d'aficionats turcs. Alves, que va rebre l'agraïment de l'ambaixada d'Armènia, va fer un pas enrere disculpant-se a twiter:

 

 

 

Turkish Airlines, la línia de aviació turca, va ser patrocinadora del F. C. Barcelona des del 2010 fins al 2013. I el brasiler, com tota la resta d'estrelles de l'equip, va aparèixer en un dels anuncis del llavors soci comercial

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut