Barça

Dani Alves es trenca la clavícula i es perdrà la final de la Copa del Rei

Continuen les males notícies a Can Barça. Dani Alves s'ha lesionat i és baixa per a la final de la Copa del Rei. El lateral brasiler s'ha trencat la clavícula i l'han operat. Alves estarà entre sis i vuit setmanes de baixa.

Actualitzat
Durant l'entrenament d'aquest dimecres, el jugador s'ha fracturat la clavícula dreta. Després de les proves pertinents, el club blaugrana ha decidit que el tractament havia de ser quirúrgic. Alves ha estat intervingut a l'Hospital de Barcelona pel doctor Carles Torrens.

"Els terminis de recuperació són de 6 a 8 setmanes, amb 4 setmanes immobilitzat absolutament, per tant es perd la final de la Copa del Rei i els amistosos amb el Brasil. L'objectiu és recuperar-lo per a la pretemporada", ha explicat el doctor Ricard Pruna.

La baixa d'Alves a la final de Copa s'uneix a les d'Eric Abidal i Carles Puyol, que també es perdrà l'últim compromís oficial de Pep Guardiola a la banqueta blaugrana per lesió, de manera que el Barça afrontarà el partit contra l'Athletic molt minvat a la part defensiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut