Esports

Dani Alves demana disculpes per la seva reacció després de ser substituït en el partit contra el Manchester City

"Si m'equivoco, com va passar ahir, demano perdó, sobretot a la gent que vaig poder causar algun prejudici o, en aquest cas, als que es van acabar mullant", ha escrit al seu compte d'Instagram

Actualitzat

Minut 75, el Kun Agüero feia pocs minuts que havia marcat un gol al Barça en una segona part molt més disputada que la primera. Com a reacció, Luis Enrique decideix substituir Alves per donar oxigen a la defensa i així evitar que els anglesos empatin el partit. El brasiler surt del terreny de joc i en arribar a la banqueta descarrega la seva ira donant una puntada de peu a unes ampolles d'aigua. Menys de 24 hores després, el brasiler ha publicat al seu compte d'Instagram un extens missatge per demanar perdó.

"No permetré que ningú embruti el meu pas per aquest club, ni per aquest equip o per res que pugui passar. Jo sempre sóc responsable de les meves actituds, siguin bones o no tan bones", ha dit Alves, que ha afegit: "Sento aquesta professió com algú que estima el que fa i que la defensa com la sent. Si m'equivoco, com va passar ahir, demano perdó, sobretot a la gent a qui vaig poder causar algun perjudici o, en aquest cas, als que es van acabar mullant".

"No sé quant temps durarà la meva relació amb aquest club, però mentre formi part d'ell, els meus estaran molt orgullosos de la meva dedicació, de la meva entrega i de la meva manera d'entendre com s'ha d'afrontar un somni per transformar-lo en realitat", ha escrit.

Anar al contingut