Alves ha estat la segona opció de Dunga (Reuters)
Futbol

Dani Alves, convocat amb el Brasil per jugar contra Xile i Veneçuela

El lateral dret del Barça ha estat convocat per reforçar la selecció brasilera en els seus dos primers partits per les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Rússia 2018 davant Xile i Veneçuela

Actualitzat

Dunga ha cridat Alves cinc dies abans del debut de Brasil per ocupar el lloc del lateral Rafinha, que fa dues setmanes va demanar no anar convocat per motius personals, segons ha informat la Confederació Brasilera del Futbol. El Brasil encara no havia anunciat el substitut de Rafinha perquè tenia esperances de poder cridar al davanter Neymar en el cas que el Tribunal de l'Arbitratge Esportiu acceptés l'apel·lació presentada per anul·lar la sanció que ha de complir. El TAS, però, va decidir que el davanter blaugrana haurà de complir en els dos primers partits del Brasil per les eliminatòries mundialistes les dues dates de suspensió que li van interposar en la passada Copa Amèrica de Xile.

Inicialment, Dani Alves no havia estat convocat per lesió, però s'ha recuperat a temps per poder reforçar la selecció brasilera. Rafinha, que va ser la primera opció de Dunga, prefereix no jugar amb Brasil perquè, segons sembla, té la intenció de demanar la nacionalitat alemanya i jugar amb aquesta selecció.

Anar al contingut