Dani Alves consola Neymar
Dani Alves consola Neymar al final del partit (EFE)
Lliga de Campions

Dani Alves consola Neymar i admet que té un sentiment agredolç per haver eliminat els seus amics

L'exjugador brasiler del Barça, que ha consolat el seu compatriota Neymar al final del partit, ha explicat que es queda amb una sensació estranya per veure els seus amics tristos.

Actualitzat

Amb el xiulet final, Neymar no ha pogut evitar les llàgrimes de frustració sobre la gespa del Camp Nou un cop confirmada l'eliminació del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions. El davanter brasiler ha trencat a plorar i, ràpidament, el seu compatriota i amic Dani Alves ha anat a consolar-lo

L'exjugador del Barça, en el seu retorn al Camp Nou amb la samarreta de la Juventus, ha confessat després del partit que tenia un sentiment agredolç. "Es fa estrany celebrar una victòria aquí estant a l'altre costat. Em queda un gust agredolç per haver deixat fora els meus amics, però estic feliç pel meu equip i els meus companys", ha assegurat. "Queda una sensació estranya el fet de veure els meus amics tristos. És una sensació estranya. Fa mal, però és la professió. Segur que si fos al revés, ells estarien tristos per mi", ha afegit.

Alves també ha revelat el seu missatge a Neymar al final del partit. "Li he dit que això és així. Infeliçment ens hem hagut d'enfrontar. No volia enfrontar-me amb ells just per això. Ho vam viure junts i ara viure-ho separats és dur. Cal deixar només la part professional, però la sensació queda aquí", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut