Futbol

Dani Alves amplia el seu contracte amb el Sevilla fins al juny del 2012

El Sevilla i el lateral dret Daniel Alves han arribat a un acord definitiu pel qual l'internacional brasiler queda vinculat a l'equip andalús durant sis temporades més, fins al 30 de juny del 2012. La clàusula de rescissió queda intacta a la de l'anterior contracte, i es manté en els 60 milions d'euros. Aquesta és la quarta ampliació des que Alves va arribar al Sevilla.

Actualitzat

El director esportiu del Sevilla, Ramón Rodríguez, Monchi, ha mostrat la seva satisfacció per la notícia: "És un acord que demostra que tant el Sevilla com Daniel estan satisfets mútuament, i que el jugador se sent valorat i reconegut pel club."

Alves va ser el primer fitxatge hivernal realizat pel Sevilla sota la presidència de José María del Nido, la temporada 2002-03. El jugador va arribar al club de Nervión procedent del Bahía de Salvador, després de destacar en les selecciones inferiors de la selecció brasilera.

Aquest període com a sevillista ha culminat amb la seva convocatòria amb la selecció absoluta del Brasil, al marge de ser proclamat el millor jugador de la passada Supercopa d'Europa i d'estar nominat per la UEFA com a candidat a millor lateral dret del continent europeu.

Anar al contingut