Futbol

Dani Alves accepta l'oferta del Barça i firma la renovació del contracte

L'estira-i-arronsa entre el Barça i el lateral brasiler ha arribat a un final aquest dimarts, amb un desenllaç inesperat. Alves continuarà sent blaugrana almenys fins al 2017

Actualitzat

Dani Alves i el Barça han arribat finalment a un acord per a la renovació del lateral brasiler. L'estira-i-arronsa entre el jugador i el club, que ha tingut etapes força agres, s'ha acabat resolent amb la continuïtat del dorsal 22 del Barça, que ja ha firmat el nou contracte.

La directiva del Barça havia demanat a l'entorn del jugador que prengués una decisió aquest dimarts com a molt tard. Finalment, la resposta ha estat afirmativa. La proposta del club era de dues temporades més i una tercera d'opcional, en funció dels partits jugats.

El jugador ha anunciat la seva renovació amb el Barça penjant un vídeo al seu compte a Instagram amb la frase: "Seguint el meu cor i els dels que m'estimen". El brasiler oferirà aquest dimecres, a partir de la una del migdia, una roda de premsa per donar tots els detalls de l'acord per a la seva renovació fins al 2017.

 

 

"Seguindo meu coração e daqueles que me amam"

A video posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut