NBA

Curry anota 40 punts i situa els Warriors a un triomf de les Finals de l'NBA

El jugador dels Warriors ha destrossat els rivals, els Houston Rockets, anotant ni més ni menys que 40 punts en només dinou tirs

Actualitzat

Els Golden State Warriors han dominat amb escreix, la matinada de diumenge, el partit contra els Houston Rockets, tal com reflecteix el resultat, 80-115.

Aquest era el tercer partit de les finals de la Conferència Oest, fase que dominen 3-0 al millor de set partits. Per tant, l'equip de Curry està a una sola victòria d'arribar a les finals. El base ha estat una figura clau en l'atac dels Warriors, ja que sumat ni més ni menys que 40 punts, amb un 7 de 9 des de la línia de tres punts i un 9 de 10 des de la de personal. A més a més, ha repartit set assistències i ha capturat cinc rebots. Tot això amb només dinou tirs. Totalment imparable.

Juntament amb Curry, l'aler Draymond Green i l'escorta Klay Thompson han anotat 17 punts cadascun i el pivot australià Andrew Bogut ha fet una important feina interior, amb un doble doble de 12 punts, 12 rebots i un tap.

James Harden ha estat el líder anotador dels Rockets, amb 17 punts, però el còmput global de xifres, en què ha fallat 13 tirs de camps de 16 intents i quatre de cinc triples, li desmereixen els punts aconseguits, sobretot respecte al seu rival, Stephen Curry.

Si els Warriors passen a les finals de l'NBA, serien les primeres finals per a les quals es classifica l'equip des del 1975. 

Aquest dibuix de la pista marca l'espectacular tant per cent d'efectivitat del jugador, que ha anotat 40 punts en tan sols 19 tirs: 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut