Futbol

Cruyff qualifica de "denigrant" el procés electoral a la presidència del Reial Madrid

Johan Cruyff, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha qualificat de "denigrant" el procés electoral a la presidència del Reial Madrid i també la situació del futbol italià. Amb el Mundial com a punt de referència, Cruyff ha destacat que, per al seu rendiment, al Barça li pot anar bé que els seus cracs no hi hagin tingut un protagonisme accentuat. Sobretot, en el cas de Leo Messi. L'holandès veu el Reial Madrid com una alternativa, amb Capello, però creu que al Barça li ha d'anar bé la condició de favorit, en les sis competicions.

Actualitzat

El Catalunya Ladies Masters de Golf, que començarà dijous al Club Golf d'Aro, ha tingut avui el pro-am. Hi ha participat Johan Cruyff, que ha aprofitat per deixar entendre que a Ronaldinho li han de fer veure l'esforç que està fent per ell tot l'equip; i, alhora ha avalat l'actual política de fitxatges del quadre tècnic blaugrana.

Després de donar també el vistiplau al fitxatge de Johan Neskens com a segon entrenador, Johan Cruyff ha volgut fer un reconeixement molt especial a Àngel Mur. Encara que s'hagi retirat, el considera un patrimoni que el Barça ha de saber reconèixer i aprofitar.

Cruyff, que ha criticat la ingerència al futbol de determinades persones que, procedents d'altres àmbits, el fan servir només com a plataforma de projecció personal, lamenta la situació actual del futbol italià. Pensa que no es pot tancar amb una amnistia, i ho veu com una bona oportunitat per "fer neteja" de la imatge del futbol i de tot l'esport.

De l'àmbit del futbol en general, Johan Cruyff també ha fet un balanç del Mundial. Pensa que no ha tingut un nivell molt alt, però sí detalls positius. L'italià Grosso el considera una sorpresa positiva, però no hi ha vist cap jugador que hagi destacat especialment.


Anar al contingut