Futbol

Cruyff: "Els fitxatges del Reial Madrid són un regal per al Barça"

Tot i que oficialment no té cap responsabilitat a Can Barça, el que diu Johan Cruyff sempre "va a missa" i genera expectació. Avui, l'ex del Barça ha fet un repàs a l'actualitat futbolística, sense deixar cap tema pendent. Cruyff creu que els fitxatges del Reial Madrid "són un regal per al Barça", ja que això motivarà la plantilla de Guardiola després d'una temporada d'haver-ho guanyat tot. També creu que els blaugrana han d'estar tranquils i no tenir pressa per fitxar. A més, assegura que gestionar una banqueta amb tantes estrelles "és molt complicat", i "el Madrid té aquest problema".

Actualitzat
Johan Cruyff creu que els fitxatges del Reial Madrid "són una urgència" i responen a una tàctica publicitària. "El Madrid juga moltes coses: la Lliga, la Champions, moltes coses... però, a més, també té la presentació del 2016 per als Jocs Olímpics, i això els va molt bé. El fitxatge de Cristiano Ronaldo només futbolísticament "és molt absurd, però en la totalitat, és molt lògic."

Pel que fa al fitxatge de David Villa, assegura que si tot el cos tècnic del Barça li va al darrere és perquè és l'home que interessa i l'adient "per seguir la línia".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut