Selecció catalana

Cruyff diu que "els jugadors estan decebuts" perquè només s'han venut 30.000 entrades per al Catalunya-Argentina

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha informat que només s'han venut 30.000 entrades per al partit que aquest dimarts enfrontarà al Camp Nou Catalunya i l'Argentina i ha reclamat, com Johan Cruyff, més suport de l'afició. "Si Catalunya no és capaç d'omplir l'estadi, potser ens ho hem de fer mirar", ha lamentat Casals. En la mateixa línia s'ha expressat el seleccionador Johan Cruyff. "Els jugadors tenen l'orgull i les ganes de venir a jugar, però estan bastant decebuts, especialment els del Barça, perquè sembla que el seu públic els deixa una mica en sec".

Actualitzat
Casals ha relacionat el suport de la gent amb la identitat catalana. "El president de la Generalitat acaba de dir que Catalunya és una nació", ha comentat per animar els aficionats a demostrar-ho a les grades de l'estadi "i de pas celebrar el 650è aniversari de la nació catalana".

Cruyff ha recordat que els futbolistes actuaran "sense primes, només per orgull", i ha lamentat que "la resta de la gent no tingui la mateixa actitud que els jugadors, cosa bastant decebedora". Cruyff s'ha queixat de no poder "inventar més coses" per atreure l'atenció del públic i s'ha mostrat resignat: "Potser no val la pena". L'holandès, que comptarà amb 18 convocats, ha tornat a prometre que la selecció catalana intentarà "controlar la pilota i apostar per la possessió".

Prova per a l'Argentina

Mentre la selecció catalana busca el reconeixement internacional, l'Argentina ja té el Mundial de Sud-àfrica en el punt de mira. L'albiceleste es pren el partit de dimarts com una prova important de cara a la seva preparació per a la cita mundialista. La selecció argentina s'ha entrenat aquest dilluns a la tarda al Miniestadi, amb jugadors destacats com Higuaín, sota l'atenta mirada de Carlos Salvador Bilardo, que dirigeix l'albiceleste fins que acabi la sanció de Maradona. També han arribat a la concentració Nico Pareja, Palermo, Gago, entre altres.

El Catalunya-Argentina de dimarts començarà a les 20.30 h i serà transmès per TV3. L'arbitrarà el col·legiat català Alfons Álvarez Izquierdo.

Anar al contingut