Croàcia torna a una semifinal de l'Europeu després de 18 anys. (Foto: EFE)
Bàsquet

Croàcia, que ha derrotat Ucraïna (84-72), i Lituània, que s'ha desfet d'Itàlia (81-77), jugaran la segona semifinal de l'Europeu

Croàcia ha superat Ucraïna per 84-72 i s'ha classificat per a les semifinals de l'Europeu de bàsquet, que s'està disputant a Eslovènia. Els de Repesa se les hauran en la penúltima ronda contra el vencedor del Lituània-Itàlia. L'altra semifinal enfrontarà Espanya i França.

Actualitzat
Croàcia ha superat Ucraïna per 84-72 i s'ha classificat per a les semifinals de l'Europeu de bàsquet, que s'està disputant a Eslovènia. Els de Repesa se les hauran en la penúltima ronda contra Lituània, que ha guanyat Itàlia per 81-77. L'altra semifinal enfrontarà Espanya i França.

Ucraïna, comandada per Jeter (19 punts, 6 rebots i 6 assistències), ha començat manant i ha arribat a tenir 7 punts d'avantatge, però Croàcia ha capgirat el marcador gràcies a un segon quart sensacional (29-13). Simon (23 punts) ha estat el màxim anotador del partit. Actuació poc lluïda del blaugrana Tomic (6 punts i 4 rebots).

El Lituània-Itàlia s'ha decidit en l'últim quart. Els transalpins dominaven a l'inici per 57-58, però no han anotat durant 6 minuts i han encaixat un parcial en contra de 15-0. Els bàltics han administrat l'avantatge amb serenor i han completat el quadre de semifinals. Kalnietis (17 punts, 7 rebots i 5 assistències) i Seibutis (17 punts i 6 rebots) han liderat el joc exterior dels lituans. L'italià Belinelli, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador del matx.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut