Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo vol mantenir la ratxa contra el Legia de Varsòvia, més temut pels seus aficionats radicals que pel seu joc

El davanter del Reial Madrid ha millorat la seva xifra de gols marcats aquests últims dies. Davant de l'equip polonès, més conegut pels seus aficionats radicals que pels èxits esportius, voldrà millorar encara més els seus registres.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo sembla que s'ha retrobat amb el gol. Arran de la seva lesió a la final del 'Eurocopa, no va poder debutar aquesta temporada fins el 10 de setembre, a casa contra l'Osasuna va marcar un gol. Va tornar a marcar en els dos compromisos de Lliga de Campions del Madrid, contra l'Sporting de Portugal i el Borussia de Dortmund, però no va tornar a mullar en Lliga davant Vila-real, Las Palmas i Eibar. Tres gols en 6 partits, un bon promig per la gran majoria de davanters, però lluny dels registres habituals del portuguès.

L'aturada de seleccions de l'octubre, però, ha estat un bàlsam pel jugador del Reial Madrid. Especialment el partit contra Andorra, del dia 7 on va fer 4 gols. A les Illes Feroe, el dia 10 li va fer un altre, i aquest dissabte, a la Lliga, va fer el sisè del seu equip contra el Betis. Sis gols en 9 dies. De ben segur que contra el Legia de Varsovia, Ronaldo voldrà seguir millorant la seva estadística golejadora.

L'equip polonès és el rival més dèbil del grup F. I més temut pels seus aficionats que pel seu joc. De fet, arran dels incidents del matx a casa del 14 de setembre contra el Borussia de Dortmund l'equip ha estat castigat a jugar un partit a porta tancada, el 2 de novembre precisament contra el Madrid, i amb 80.000 euros de multa. En previsió de possibles aldarulls, la Delegació de Govern de la Comunitat de Madrid ha declarat d'alt risc el partit d'aquest dimarts. 2.000 agents de policia vigilaran de prop els 4.000 seguidors polonesos que hi viatjaran.

A la convocatòria de Zinedine Zidane destaca la tornada de James Rodríguez, ja recuperat de la lesió muscular que va patir fa 15 dies mentre escalfava abans del duel contra l'Eibar. "Aquest dilluns era el primer entrenament complet amb l'equip i està bé, no té molèsties. El més important és que està físicament recuperat. A més, al final s'ha quedant llançant faltes", ha explicat l'entrenador del Reial Madrid. Els que encara continuen lesionats són Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Casemiro i Luka Modric.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut