Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo torna a desafiar l'afició del Bernabéu i demana que no el xiulin

El portuguès, que ha liderat amb tres gols la polèmica classificació del Reial Madrid per a les semifinals de la Champions, ha demanat a l'afició madridista que no el xiuli al Bernabéu

Actualitzat

Cristiano Ronaldo, autor de tres dels quatre gols del Reial Madrid davant el Bayern, ha tornat a desafiar l'afició del Bernabéu després de liderar la polèmica classificació del seu equip per a les semifinals de la Lliga de Campions. "Només demano que no em xiulin aquí, és l'únic que demano, carrers i això no, mai. L'únic que demano és que no em xiulin, perquè jo dono sempre el millor i, quan no faig gols, intento treballar i ajudar el Reial Madrid", ha assegurat en declaracions a Antena 3.

No obstant això, el portuguès, que ja va signar els dos gols del Reial Madrid en el partit d'anada a l'Allianz Arena, ha insistit que només volia quedar-se amb les coses positives viscudes durant l'eliminatòria amb el conjunt alemany. "Em quedo amb les coses positives. Hem jugat molt bé, l'equip ha jugat molt bé i òbviament que estic molt content per marcar tres gols", ha afegit.   

Cristiano Ronaldo ha assegurat que tot i el patiment viscut davant el conjunt alemany, que ha caigut a la pròrroga, el Reial Madrid ha estat el "just vencedor" de l'eliminatòria. "No tinc dubtes; és clar que el Reial Madrid ha estat millor. Fer sis gols a un equip com el Bayern no és fàcil i hem merescut passar a les semifinals. L'equip ha jugat molt bé, l'equip ha estat fantàstic, hem sabut patir i som justos vencedors ", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut