Cristiano Ronaldo supera Leo Messi en la llista dels més ben pagats en la temporada 2016-2017 (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo supera Leo Messi com el futbolista amb més ingressos de la temporada

El portuguès ha ingressat un total de 87,5 milions d'euros i és la primera vegada que supera l'astre argentí, que el segueix amb 76,5 milions, en les 19 edicions de la llista que publica la revista francesa "France Football"

Joan CaubetActualitzat

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha superat Leo Messi com el jugador amb més ingressos durant la temporada 2016-2017 amb un sou de 87,5 milions d'euros. Aquesta és la primera vegada que supera a l'astre argentí, que el segueix amb 76,5 milions, de les 19 edicions que la revista "France Football" ha publicat la llista del Salari de les Estrelles que es publica un cop a l'any.

En aquesta llista que realitza "France Football" els ingressos es calculen mitjançant el salari brut, les primes i els guanys per publicitat acumulades en la temporada 2016-2017. Les xifres d'aquesta dinovena edició han estat molt elevades i la revista assegura que el podi mai ha tingut un pes específic tan gran, amb 219,5 milions.

Aquest podi el completa el també jugador del Barça, Neymar Jr, i és que el brasiler encara que es troba a una bona distància, s'ha embutxacat al voltant de 55,5 milions d'euros, deixant fora al gal·lès Gareth Bale amb 41 milions. El cinquè és un nom potser inesperat, Ezequiel Lavezzi, l'argentí que juga al Hebei Fortune de la Xina rep 28,5.

En la classificació dels entrenadors José Mourinho (Manchester United) lidera la llista amb 28 milions d'euros; el segueixen l'italià Marcelo Lippi (seleccionador de la Xina) amb 22,5; el francès Laurent Blanc (que fins al juny dirigia el París Saint-Germain), amb 20 milions; l'italià Carlo Ancelotti (Bayern de Múnic), amb 15,8; i Pep Guardiola (Manchester City), amb 14,5 milions.

 

 

Anar al contingut