Futbol

Cristiano Ronaldo supera Leo Messi com a esportista més ben pagat del 2016

El davanter portuguès encapçala el llistat que cada any publica la revista "Forbes"
Cristiano Ronaldo en la roda de premsa de la nominació per al Fifa World Player (Reuters)

Cristiano Ronaldo en la roda de premsa de la nominació per al Fifa World Player (Reuters)

Cristiano Ronaldo ha estat l'esportista més ben pagat del 2016. Així ho ha anunciat la revista "Forbes", que ha anunciat aquest dijous la seva llista dels esportistes que més diners van ingressar l'any passat. El davanter del Reial Madrid figura en el primer lloc de la llista de Forbes amb uns ingressos de 81,77 milions d'euros. D'aquesta quantitat, 52 milions correspondrien als seus salaris i la resta a contractes publicitaris.

El segon d'aquesta classificació és l'estrella del FC Barcelona Leo Messi, que va percebre 75,64 milions d'euros. Per darrere de tots dos, tancant el podi hi ha l'estrella de l'NBA Lebron James amb 71,74 milions d'euros. Dins aquest llistat dels 100 esportistes més ben pagats del 2016 hi figuren els altres dos membres del trident del Barça, Neymar i Luis Suárez, així com els madridistes Gareth Bale i James Rodríguez.

El primer espanyol de la llista és el tenista Rafael Nadal, en el lloc 21 amb 37,5 milions d'euros. Tres posicions per sota hi ha el pilot Fernando Alonso, que va guanyar 36,5 milions.