Cristiano Ronaldo (Reuters)
Cristiano Ronaldo (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo rep una curiosa oferta de fitxatge d'un club de la Segona Divisió irlandesa

Un modest equip irlandès ha temptat Cristiano Ronaldo explicant-li en una carta els avantatges de vestir la seva samarreta

Actualitzat

Un modest equip irlandès, el Shountrade AFC de la Segona Divisió del seu país, ha aprofitat els rumors al voltant de la sortida de Cristiano Ronaldo del Reial Madrid per aconseguir una mica de notorietat. I ho ha fet de forma simpàtica, amb una carta on expliquen al portuguès els avantatges de fitxar per ells.

En la seva carta, l'equip irlandès explica que han acabat tercers de la seva lliga, i tranquil·litzen el portuguès respecte als diners, que esperen recaptar en un parell de nits de concursos populars. La samarreta amb el número 7 s'ha perdut, però expliquen a Cristiano que tenen una amb el número 10 i el seu nom bastant neta.

El Shountrade també explica a Cristiano que tindria 21 dies de vacances l'any, i les nits de dimarts i dimecres lliures, ja que no juguen competició europea. I no hi ha cap prohibició de prendre alcohol, només la sol·licitud de moderació la nit abans del partit. El punt negatiu és que el davanter no seria titular, ja que no seria just per a la resta de companys.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut