Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters).
Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters).
Futbol

Cristiano Ronaldo regala una illa grega a Jorge Mendes amb motiu del casament del seu agent

Jorge Mendes ha decidit casar-se amb la mare dels seus tres fills. I uns dels seus principals clients, Cristiano Ronaldo, li hauria regalat una illa grega amb motiu de l'enllaç

Actualitzat

Aquest diumenge a la tarda se celebra a Foz el casament eclesiàstic del representant Jorge Mendes amb Sandra Barbosa, la mare dels seus tres fills. Tots dos ja estan casats de forma civil. El padrí del nuvi a la cerimònia serà el davanter del Reial Madrid i client seu Cristiano Ronaldo.

Segons la premsa portuguesa, el futbolista hauria regalat al seu agent una illa grega. El govern d'aquell país europeu ha posat n'ha posat deu a la venda, i els preus oscil·len entre els 3 i els 50 milions d'euros.

Al casament s'hi esperen uns 400 convidats, entre ells, els companys de Ronaldo al Reial Madrid James Rodríguez i Pepe, i el president del club, Florentino Pérez. José Mourinho també hi hauria estat convidat, però el tècnic havia de dirigir aquest diumenge el Chelsea en la Community Shield, la Supercopa Anglesa, contra l'Arsenal.

 

Anar al contingut