Cristiano Ronaldo celebra un gol davant l'Sporting (EFE)
Cristiano Ronaldo celebra un gol davant l'Sporting (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo protagonitza una nova agressió a un jugador rival que no serà castigada

El davanter del Reial Madrid ha perdut els nervis després d'un xoc amb Nacho Cases i ha deixat anar una puntada. L'àrbitre no l'ha castigat. No és la primera vegada que una agressió del portuguès queda sense càstig aquesta temporada

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha agredit un futbolista rival per quarta vegada aquesta temporada. Després d'una topada amb el jugador de l'Sporting Nacho Cases, el portuguès li ha donat una puntada sense pilota pel mig enfadat per la duresa del contacte. El reglament marca que el càstig per aquesta mena d'accions és la targeta vermella directa, però l'àrbitre Undiano Mallenco ha deixat passar la jugada.

Aquesta és la quarta acció d'aquesta mena que el davanter del Reial Madrid ha protagonitzat aquesta temporada a la Lliga. Contra el Las Palmas, en la jornada 10 i amb un 3 a 1 favorable en el marcador, va deixar anar una puntada al mig del camp a David Simon que no va ser sancionada al terreny de joc.

Una setmana més tard, en el partit abans del clàssic contra el Barça, va intentar donar un cop de puny al jugador del Sevilla Krychowiak en un contraatac madridista. I ja contra els blaugrana, l'agredit amb un cop de colze va ser Dani Alves, que a més va veure la targeta groga. En cap dels tres precedents, el Comitè de Competició ha actuat d'ofici per sancionar la conducta de Cristiano Ronaldo. Tampoc s'espera que ho faci ara.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut