Cristiano Ronaldo celebra el gol que va anotar al Borussia Dortmund a la Champions League (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo pot empatar amb Leo Messi amb cinc Pilotes d'Or

La revista "France Football" desvelarà a les 19.45 el nom del futbolista guanyador de la Pilota d'Or

Manel PriegoActualitzat

Cristiano Ronaldo és el màxim aspirant per endur-se la Pilota d'Or 2017, que la revista esportiva "France Football" entrega al millor jugador de l'any. El portuguès del Reial Madrid ha anotat 47 gols en aquest 2017, i ha sigut una peça clau en la consecució de la Champions League, la Lliga, la Supercopa d'Europa i la Supercopa d'Espanya per a l'equip blanc. A més, també ha contribuït en la classificació de la seva selecció per al Mundial de Rússia de 2018.

Ronaldo ja va guanyar el premi The Best que entrega la FIFA a l'octubre, i podria empatar amb Leo Messi amb cinc Pilotes d'Or si aconsegueix el guardó. L'argentí del Barça és un dels altres candidats a emportar-se el premi, tot i que sembla que Ronaldo és el favorit.

Leo Messi ha sumat 52 gols en aquest any i s'ha convertit en el jugador més decisiu davant de la porteria rival. Pel que fa a campionats, només ha pogut aconseguir una Copa del Rei amb el Barça. El jugador de Rosario també va ser clau per aconseguir el pas de l'Argentina al Mundial, després d'anotar un hat-trick en l'últim partit de la fase classificatòria.

El tercer en discòrdia és Neymar, que l'estiu passat va protagonitzar el traspàs més car de la història del futbol després que el París Saint-Germain pagués els 222 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió. Neymar, el referent indiscutible de la selecció brasilera, també ha aconseguit les regnes del PSG, on està protagonitzant un inici de temporada espectacular. L'exblaugrana ha anotat 31 gols des del gener, però 15 en només tres mesos i mig, des que va fitxar pel club parisenc. El brasiler creix partit rere partit, i es confirma com a futur rei del futbol.

Anar al contingut