Futbol

Cristiano Ronaldo planta la UEFA i no anirà a Mònaco per assistir a l'entrega del premi al millor futbolista de la temporada passada

Leo Messi va a Mònaco a la gala de la UEFA, en què s'anunciarà el millor futbolista de la temporada passada. Ell és un dels nominats, igual que Ribéry, del Bayern, i Cristiano Ronaldo, del Madrid. El madridista ha plantat la UEFA i no serà a l'acte d'entrega del premi. No hi anirà amb l'excusa que aquest vespre, a la Corunya, té un partit del Trofeu Teresa Herrera, que és amistós.

Actualitzat
Leo Messi marxa a Mònaco a la gala de la UEFA on s'anunciarà el millor futbolista de la temporada passada. Ell és un dels nominats, igual que Ribery, del Bayern, i Cristiano Ronaldo, del Madrid. El madridista ha plantat a la UEFA i no serà a l'acte d'entrega del premi. No viatjarà amb l'excusa que té partit del Teresa Herrera, un torneig amistós, aquest vespre amb el Reial Madrid a Corunya.

El portuguès es troba en una situació com la que ja es va trobar els últims dos anys, en els que també ha estat nominat però no ha estat el clar favorit per guanyar el premi, sobre tot pel fet de no haver guanyat cap títol important a nivell col·lectiu, a excepció de la temporada passada, quan va guanyar la lliga. Però el fet d'haver estat el màxim golejador de la Lliga de Campions de l'any passat amb 14 gols li dóna opcions de guanyar.

Leo Messi és, com en altres ocasions, el màxim favorit per emportar-se el guardó. L'astre argentí ha fet una altra gran temporada que inclou el títol de lliga i 46 gols en aquesta competició, a més d'una Pilota d'Or i el fet de superar el record de gols en un any natural de Gerd Muller .

El tercer aspirant al premi és el francès Frank Ribery, l'estrella del Bayern de Munich. L'extrem va ser una peça clau a l'equip alemany, que la temporada passada va a aconseguir el triplet. És el candidat menys mediàtic, però els títols a nivell col·lectiu poden fer que guanyi per davant de Messi i Cristiano.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut