Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo: "Perdre la final de la Champions seria un fracàs, però guanyarem"

El crac portuguès del Reial Madrid està convençut que el seu equip serà capaç de derrotar l'Atlètic en la final i ha confirmat que arriba a la cita en bones condicions

Actualitzat

Cristiano Ronaldo no ha esquivat la paraula "fracàs" i ha admet que la temporada del Reial Madrid ho seria si el seu equip no guanya la final de la Lliga de Campions a l'Atlètic de Madrid. "Perdre seria un fracàs per a nosaltres, però guanyarem." Així de contundent ha acabat la seva aparició davant els mitjans el portuguès després de donar l'ensurt en l'entrenament a la ciutat esportiva, però sense dubtar de la seva presència a la final de dissabte a San Siro.
 
"Vaig començar la temporada regular, després millorant i millorant i vaig acabar excel·lent. He tingut un petit problema que de vegades passa després de 4.000 minuts i ser el jugador més utilitzat. Crec que ha estat la temporada que he jugat més minuts. Acabo la fase final de la temporada en bones condicions. Em sento bé, preparat i segur que dissabte estaré en el meu millor nivell", ha manifestat. "Estic segur que tindrem un dia bo i que guanyarem", ha afegit.

"Vam ser els dos millors equips dos anys enrere, per això vam jugar la final de Champions, i aquest any és el mateix. Anem a veure qui és el millor. Estic molt positiu. Crec que el Reial Madrid és millor que l'Atlètic, però hem de demostrar-ho al camp, fer un partit bo i que sigui una nit perfecta per a nosaltres", ha opinat.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut