Futbol

Cristiano Ronaldo haurà d'estar 15 dies en repòs, però es descarta que passi pel quiròfan

S'esperava que estigués de baixa només tres o quatre dies, però ha passat més d'un mes i la lesió de Cristiano no evoluciona. La preocupació és tan gran que el portuguès se n'ha anat a Holanda. A Amsterdam l'ha examinat el doctor Van Dijk, el cirurgià que ja el va operar l'estiu del 2008 al mateix turmell dret. Després d'una exhaustiva revisió, han decidit que no passarà pel quiròfan. Cristiano s'estarà 15 dies en repòs absolut i després s'anirà incorporant als entrenaments. L'objectiu és que estigui a punt per al clàssic del 28 de novembre al Camp Nou. Tot i les presses, tant els especialistes com els seus companys d'equip li recomanen paciència.

Actualitzat
Segons el que diu el comunicat mèdic del club, "no s'observa millora clínica a l'edema ossi de la cara mitjana del seu turmell dret; motiu pel qual el jugador no pot començar els entrenaments, i ha de continuar amb el tractament i la feina en descàrrega. Pendent de control evolutiu".

La història de la lesió

Tot va començar el 30 de setembre, quan Diawara li va fer una entrada en el Madrid-Olympique de Marsella de la Champions. El jugador va haver de ser substituït. En principi patia un lleuger esquinç al turmell i la lesió no semblava que hagués de portar complicacions. Tot i això, després d'estar uns dies de baixa, el 10 d'octubre, Cristiano va jugar el Portugal-Hongria, on va recaure de forma definitiva.

Des d'aleshores no ha tornat a ser el mateix. Cristiano assistia cada dia a la xerrada tècnica de Pellegrini abans de l'entrenament i a continuació es tancava al gimnàs a recuperar-se. Un mes després de la lesió, però, la situació no havia millorat gens ni mica i el jugador se n'ha anat a Holanda per fer-se veure pel doctor Van Dijk, que l'any passat ja el va operar d'una altra lesió al turmell.

La selecció portuguesa el vol convocar

En aquesta delicada situació, també s'hi amaga el malestar del club blanc amb la Federació Portuguesa, que no es creu els terminis de recuperació que s'estan marcant. Tot i que el davanter va recaure en un partit amb la seva selecció, ara Carlos Queiroz el vol tornar a convocar per a la repesca contra Bòsnia, una opció que el Reial Madrid no vol que es torni a produir.


Anar al contingut