Futbol

Cristiano Ronaldo guanya la quarta Pilota d'Or i se situa a només una de Leo Messi

El jugador portuguès del Reial Madrid ha complert els pronòstics que el situaven com a gran favorit al guardó i, amb el d'aquest any, ja en suma quatre, només un menys que Leo Messi, segon en la votació seguit d'Antoine Griezmann, que ha completat el podi final

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha guanyat la Pilota d'Or 2016 que atorga la revista "France Football". El jugador portuguès del Reial Madrid ha complert els pronòstics que el situaven com a gran favorit al guardó i amb el d'aquest any ja en suma quatre, només un menys que Leo Messi. El futbolista argentí del Barça, l'altre gran candidat al premi, ha acabat en la segona posició i el podi final l'ha completat el davanter francès de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann.

Cristiano afegeix al seu palmarès la quarta Pilota d'Or que l'acredita com a millor futbolista del planeta, la tercera en els últims quatre anys, en una temporada en què s'ha proclamat campió de la Lliga de Campions amb el Reial Madrid i campió de l'Eurocopa amb la selecció portuguesa.

Després dels integrants del podi final, el Barça ha col·locat dos jugadors més entre els cinc primers classificats. L'uruguaià Luis Suárez ha estat quart i el brasiler Neymar, cinquè.

La resta de la classificació dels finalistes és la següent:
6è Gareth Bale (Reial Madrid)
7è Riyad Mahrez (Leicester)
8è Jamie Vardy (Leicester)
9è Gianluigi Buffon (Juventus) i Pepe (Reial Madrid)
11è Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
12è Rui Patricio (Sporting Portugal)
13è Zlatan Ibrahimovic (Manchester United)
14è Paul Pogba (Manchester United) Arturo Vidal (Bayern)
16è Robert Lewandowski (Bayern de Munic)
17è Toni Kroos, Luka Modric (Reial Madrid) i Dimitri Payet (West Ham)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut