En aquesta última temporada Griezmann ha perdut les dues finals que ha disputat contra Ronaldo (Reuters)
En aquesta última temporada Griezmann ha perdut les dues finals que ha disputat contra Ronaldo (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "Griezmann em va dir que em detestava després de la final de l'Eurocopa"

El davanter del Reial Madrid ha assegurat en una entrevista a la revista "France Football" que el francès de l'Atlètic de Madrid li va dir que el detestava després de la victòria portuguesa a la final de l'Eurocopa

Actualitzat

El davanter portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha revelat les paraules que li va dedicar el davanter francès de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann després de la final de l'Eurocopa. En una extensa entrevista que es publicarà aquest dimarts a la revista francesa "France Football", Ronaldo ha assegurat que Griezmann li va dir que el detestava.

La frustració del davanter francès ve donada per les dues derrotes en les dues finals que ha disputat davant Cristiano Ronaldo. Primer a la final de la Champions a Milà, on Griezmann va fallar un penal, i després a la final de l'Eurocopa, en què França jugava a casa.

L'entrevista al jugador portuguès s'ha centrat en aquella final a l'Estadi de França del 10 de juliol. Segons Ronaldo, aquest títol li servirà per guanyar la Pilota d'Or. "Després d'aixecar el trofeu em vaig sentir encara més relaxat", en relació amb la carrera per aquest guardó individual. A més, el triomf en la final de la Champions davant l'Atlètic de Madrid serveix a Cristiano per estar "confiat i tranquil", com ha assegurat.

D'altra banda, no tot van ser alegries en la final de l'Eurocopa. El portuguès ha revelat que va sentir "la tristesa més gran de la carrera" quan al minut 25 es va lesionar. Per a ell "no va ser la final somiada, no podia jugar més".

Anar al contingut