Primera

Cristiano Ronaldo és dubte contra el València i Higuaín podria passar pel quiròfan per culpa d'una hèrnia discal

Sergio Ramos serà baixa dissabte contra el València, com Carvalho, també sancionat, i molt probablement Cristiano Ronaldo. El portuguès no s'ha entrenat aquest dimecres per culpa d'una contusió al turmell dret. Per acabar de complicar la vida a Mourinho, Higuaín té tots els números per ser baixa. De fet, l'argentí es podria veure obligat a passar pel quiròfan perquè l'operin d'una hèrnia discal. A falta d'un segon diagnòstic, tot apunta que l'hauran d'intervenir, o el que és el mateix, que estarà entre 2 i 3 mesos de baixa.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo té una forta contusió al turmell dret "amb tenosinovitis als peronés", segons assenyala el comunicat mèdic que ha fet públic el club blanc. El davanter madridista s'ha sotmès a una exploració prèvia en el primer entrenament del conjunt madridista després de la derrota de dilluns al Camp Nou. El portuguès no ha saltat al camp al costat dels seus companys, que s'han exercitat sota les ordres de José Mourinho, ja que, amb el diagnòstic a la mà, "es recomana tractament mèdic i fisioterapèutic, pendent de l'evolució en les pròximes 24 o 48 hores". Per tant, ara mateix és dubte per a l'important partit de dissabte que ve davant el València a l'estadi Santiago Bernabéu.

Higuaín podria estar 3 mesos KO

Però ara per ara, la gran preocupació és l'estat del davanter argentí Gonzalo Higuaín, que també ha passat unes proves per saber l'abast de l'hèrnia discal que té. A falta d'un segon diagnòstic, tot apunta que l'hauran d'intervenir, o el que és el mateix, que estarà entre 2 i 3 mesos de baixa. La plantilla madridista va tenir descans dimarts després de la històrica golejada davant el Barcelona, i aquest dimecres ha tornat a la feina amb cares llargues i capcots.

A més, la lesió de Cristiano Ronaldo ha fet que el portuguès caigui de la llista de personalitats que havien de viatjar a Zuric per donar suport a la candidatura ibèrica per al Mundial del 2018. Anglaterra, Rússia i Bèlgica-Holanda són els rivals de la candidatura que presenten conjuntament Espanya i Portugal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut