Ronaldo, en la celebració d'un dels gols al derbi madrileny (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo encèn les ires del Calderón amb les seves celebracions en el derbi madrileny

El portuguès, autor d'un "hat-trick" contra l'Atlètic de Madrid, va celebrar els gols amb gestos desafiants cap a la graderia del Manzanares

Marc BéjarActualitzat

La victòria del Reial Madrid en el partit d'aquest dissabte al Calderón ha provocat la decepció entre els aficionats "colchoneros", que van veure com no podien celebrar un triomf en l'últim derbi madrileny a l'estadi del Manzanares. La frustració, però, no va arribar només per la derrota davant l'etern rival. Els seguidors de l'Atlètic de Madrid van veure, a més, com Cristiano Ronaldo, autor dels tres gols blancs, celebrava de manera desafiant les seves dianes, amb gestos mirant a la graderia amb un to altiu que va encendre els ànims dels seguidors locals.

Les seves celebracions arriben poques setmanes després de la polèmica generada després de la victòria del Barça a Mestalla. Aleshores, el mateix president de la Lliga, Javier Tebas, va criticar els gestos dels jugadors blaugranes per celebrar amb excessiva efusivitat el gol de penal en l'últim minut del partit.

La repercussió generada fa escasses jornades contrasta amb el tractament que ha tingut l'exagerada gesticulació del davanter madridista aquest dissabte. Aquest cop, la premsa de la capital ha passat per alt els fets, i ha qualificat la celebració d'"innovadora" i "extravagant", sense cap consideració negativa que rebutgi el seu comportament a la gespa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut