Cristiano Ronaldo recull el Trofeu "Pichichi" (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "Em queden un parell d'anys i el futur ja es veurà"

El jugador portuguès del Reial Madrid no ha aclarit què farà quan acabi el seu contracte amb el club blanc, després de recollir el premi com a màxim golejador de la temporada passada

Aleix DomènechActualitzat

Cristiano Ronaldo ha dit que "em queden un parell d'anys i el futur ja es veurà" aquest matí a la gala Marca, on ha recollit el premi "pichichi" com a màxim golejador de la lliga espanyola la temporada passada.

El jugador blanc ha tornat a donar llargues sobre la seva continuïtat al club però ha assegurat que li agrada la competició. "Aquesta Lliga és molt competitiva, hi ha grans futbolistes i té molt de renom, per això és un privilegi estar aquí i deixar la meva marca, que ha estat molt bona", ha assegurat.

D'altra banda també han estat premiats dos jugadors del Barça. Leo Messi, com a millor jugador de la Lliga la temporada passada i Claudio Bravo, que ha estat premiat amb el Trofeu Zamora com el porter menys golejat del campionat. Els jugadors blaugranes no han acudit a la cita i els premis els ha recollit el portaveu del club blaugrana, Josep Vives.

 

Anar al contingut