Cristiano Ronaldo, durant l'entrevista concedida a la cadena anglesa ITV (ITV)
Futbol

Cristiano Ronaldo dóna per fet que la pròxima Pilota d'Or serà per a Messi

El davanter del Reial Madrid considera que probablement ha fet la millor temporada de la seva carrera, però que no haver guanyat títols amb el Reial Madrid el deixa sense opcions

Actualitzat

Fins i tot Cristiano Ronaldo s'ha rendit a l'evidència i ha admès que Leo Messi és l'únic candidat possible a guanyar la Pilota d'Or del 2015. Tot i que el jugador del Barça no ha jugat les últimes setmanes per lesió, els mèrits acumulats durant els primers mesos de l'any li atorguen, sembla ser, aquesta condició.

Messi és l'únic jugador del món que ha guanyat 4 Pilotes d'Or i Cristiano Ronaldo, en rebre la seva tercera l'any passat, va expressar el seu desig de superar-lo abans de proferir un crit que es va fer mundialment famós.

"Per ser honest, penso que Messi guanyarà la Pilota d'Or aquest any -ha dit el portuguès en una entrevista al canal anglès ITV-. Aquest tipus de trofeus depenen de les votacions. Si guanyes la Champions, aleshores guanyes trofeus individuals. He fet probablement la millor temporada de la meva carrera i estic satisfet amb això", va comentar abans d'insistir en el fet que manté "una bona relació" amb el 10 blaugrana: "Tenim una bona relació. No som íntims, però ens respectem." 

Durant l'any 2015, Messi ha tingut un paper primordial en la conquesta dels 4 títols guanyats pel Barça: Lliga, Copa, Lliga de Campions i Supercopa d'Europa, a més de portar la selecció argentina a la final de la Copa Amèrica. CR7, en canvi, acaba l'any en blanc pel que fa a títols, tot i que en l'aspecte individual es va proclamar màxim golejador de la Lliga amb 48 gols –per 43 de Messi-. Els dos jugadors i Neymar van encapçalar el llistat de golejadors a la Champions, amb 10 gols cadascun.     

Anar al contingut