Cristiano Ronaldo amb els bessons (Foto: Facebook)
Cristiano Ronaldo amb els bessons (Foto: Facebook)
Futbol

Cristiano Ronaldo deixa la selecció portuguesa per conèixer els seus bessons acabats de néixer

Els bessons de Cristiano, concebuts per mitjà de gestació subrogada, van néixer poc abans de l'inici de la Copa de Confederacions

Actualitzat

Cristiano Ronaldo no disputarà la final de consolació de la Copa de Confederacions, ja que la selecció de Portugal li ha donat permís per conèixer els seus fills acabats de néixer. Després de mesos d'especulacions al voltant de la futura paternitat del davanter del Reial Madrid, ha estat el mateix Cristiano qui ha confirmat la notícia amb un missatge al seu mur de Facebook.

Aquest era un secret que coneixia la selecció portuguesa. Cristiano havia estat pare de bessons, mitjançant gestació subrogada, abans de començar la Copa de Confederacions. El davanter, però, ha seguit amb l'equip mentre aquest ha tingut opcions de guanyar el torneig. Després de caure dimecres a les semifinals contra Xile, la Federació Portuguesa l'ha alliberat del seu compromís.

L'altre fill del portuguès, Cristiano Ronaldo júnior, de 6 anys, també va ser concebut per gestació subrogada. Ja amb els bessons, l'orgullòs pare ha penjat una fota amb ells a les xarxes socials.

Anar al contingut