Futbol

Cristiano Ronaldo: "Creus que estic preocupat? Qui no deu no tem"

El futbolista portuguès del Reial Madrid va trencar el seu silenci per assegurar que no està preocupat per les informacions filtrades per "Football Leaks" i publicades al diari "El Mundo" que l'acusen d'haver desviat 150 milions d'euros a un paradís fiscal

Actualitzat

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va trencar el seu silenci després de les informacions filtrades per "Football Leaks" i va assegurar que no està preocupat per les notícies publicades pel diari "El Mundo" i el setmanari alemany "Der Spiegel" que l'acusen d'haver desviat 150 milions d'euros a un paradís fiscal situat a les illes Verges britàniques.

L'internacional portuguès abandonava l'estadi Santiago Bernabéu després del partit de la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund i li van preguntar per la polèmica. Ronaldo es va girar i va dir amb un somriure: "Creus que estic preocupat? Qui no deu no tem". El futbolista va seguir saludant fins a deixar la zona mixta de l'estadi madridista.

La fiscalia té les investigacions avançades

L'Agència Tributària està investigant el cas Cristiano Ronaldo. Segons explica aquest dijous el diari "El Mundo", la fiscalia té avançada la investigació sobre el presumpte frau fiscal del jugador portuguès, que hauria desviat a tres societats radicades en un paradís fiscal del Carib uns 150 milions d'euros.

La investigació va començar fa un any i mig i fonts d'Hisenda han confirmat que Ronaldo està al corrent de pagament, però han explicat que això no significa que no hi hagi una investigació en curs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut