Reial Madrid

Cristiano Ronaldo, a Benzema: "Quina vergonya, quina vergonya!"

El portuguès va ser enxampat per les càmeres de Canal+ confessant-li al francès que estava avergonyit pel ridícul dels blancs contra el Schalke

Actualitzat

La derrota del Reial Madrid contra el Schalke 04 i la mala imatge mostrada per l'equip de Carlo Ancelotti, acomiadat amb xiulets per l'afició del Bernabéu, ha demostrat la crisi de joc que passa el conjunt blanc. Fins i tot algun jugador com Cristiano Ronaldo es va mostrar avergonyit en el tram final del partit. Les imatges captades per Canal+ van enxampar el portuguès en una conversa amb Benzema on es lamenta del ridícul del seu equip. "Quina vergonya, quina vergonya!", es pot llegir clarament dels llavis de CR7 mentre Benzema l'escolta allunyant-se dels fets.

No parlarà amb la premsa

El dia que Cristiano Ronaldo es va convertir en el màxim golejador en la història de la Lliga de Campions amb el seu doblet contra el Schalke amb un total de 78 gols, un més que Leo Messi, el portuguès va declinar parlar amb els mitjans de comunicació a la zona mixta del Santiago Bernabéu i ha assegurat que no ho farà "fins a final de temporada".
   
Cristiano està enfadat amb la premsa per tot el que s'ha publicat després de la celebració del seu 30è aniversari la nit en què el Reial Madrid va perdre 4-0 en el derbi madrileny del Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid. En un dia per donar la cara jugadors importants, com sí que va fer el capità Iker Casillas, Cristiano Ronaldo va decidir no parlar per donar explicacions del mal moment pel qual transita el Reial Madrid ni per parlar del seu nou rècord golejador. Amb cara seriosa, en passar per la zona mixta per on els jugadors estan obligats per UEFA a sortir en dia de partit de Lliga de Campions, va afirmar, sense parar en el seu camí cap a l'aparcament de l'estadi, que no parlarà "fins a final de temporada" .
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut