Barça

Cristian Tello i el Barça arriben a un acord per ampliar el contracte del davanter fins al 2016

El davanter i el Barcelona han arribat a un acord per ampliar, fins al 30 de juny de 2016, el contracte del jugador català, que passa automàticament a tenir fitxa del primer equip. Segons ha anunciat l'entitat blaugrana, Tello firmarà dilluns que ve el seu nou contracte, que tindrà una clàusula de rescissió de 10 milions d'euros.

Actualitzat
El davanter Cristian Tello i el Barcelona han arribat a un acord per ampliar, fins al 30 de juny de 2016, el contracte del jugador català, que passa automàticament a tenir fitxa del primer equip. Segons ha anunciat l'entitat blaugrana, Tello firmarà dilluns que ve el seu nou contracte, que tindrà una clàusula de rescissió de 10 milions d'euros.

El del planter va arribar al Barça el 2002 procedent de la Damm i, després de cinc anys en les categories inferiors del club blaugrana va marxar a jugar dues temporades a l'Espanyol. L'estiu del 2010 va tornar al Barcelona per incorporar-se al filial i, des de la temporada passada, participa activament amb el primer equip.

Tello, de 21 anys, va debutar amb el Barça de Pep Guardiola el 8 de novembre de 2011, en un partit de Copa del Rei contra l'Hospitalet en què va marcar dos gols.

A la Lliga Espanyola va debutar el 28 de gener de 2012 contra el Vila-real al Madrigal, tot i que el seu primer gol amb el primer equip en el campionat va ser el 4 de febrer de 2012 contra la Reial Societat.

Primer amb Guardiola i ara amb Tito Vilanova com a tècnic, el jugador de Sabadell s'ha guanyat un lloc en la primera plantilla, gràcies al seu driblatge per banda i a la seva capacitat realitzadora.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut