Girona

Cristian Portugués, 'Portu', el jugador revelació del Girona

Cristian Portugués, 'Portu', ja sap què és marcar-li un gol al Madrid. El jugador revelació del Girona jugarà al Bernabéu amb la intenció de marcar a l'estadi blanc. El murcià s'ha erigit com a un dels jugadors revelació d'aquesta temporada del conjunt blanc-i-vermell

Cristina BusquetsActualitzat

Hi ha un jugador del Girona que sap què és marcar al Madrid. Ell és Cristian Portugués, "Portu", autor del gol que va culminar la remuntada i va donar la victòria als gironins davant dels blancs a la primera volta, a Montilivi. El murcià és una de les revelacions del conjunt de Machín i de la Lliga. Porta onze gols aquesta temporada, però n'hi ha un que recorda de manera especial:

"El meu primer gol a Primera Divisió amb el Celta. Era un moment delicat perquè l'equip portava vàries jornades sense aconseguir el gol i ja es parlava una mica de crisi. Va ser molt important perquè és el primer gol en aquesta categoria i, al final, sempre et queda marcat i és, a part del Madrid, Barça i Atlètic, el més important per a mi."

Portu ha trobat un company dins del terreny de joc amb el qual és letal. La seva societat amb Stuani, un jugador que fa pocs anys ell veia per televisió i ara juga al seu costat:

"És una persona que t'ajuda, et dona consells i mai té una mala cara. Aquest any he notat tenir-lo al costat, amb els seus consells dins de l'àrea, que et diu: 'Posa't aquí, que caurà aquí', i és veritat que al final cau allà. L'experiència és un grau i ell sap moltíssim d'estar dins de l'àrea, de rematar, i la veritat és que m'ajuda molt."

Dels records que conserva i conservarà d'aquesta primera temporada al Girona, n'hi ha un que és la samarreta d'Andrés Iniesta. Portu té la samarreta de la primera i la segona volta del de Fuentealbilla, ja que "Iniesta és un jugador que m'encanta, tant a nivell futbolístic com personal".

"El primer partit a Montilivi recordo que em vaig parar a parlar amb ell al camp i em va xocar molt que em conegués", explica el mitjapunta murcià.

Sobre el seu futur, assegura que té el cap centrat en el Girona, però hi ha previst aviat que el seu representant i Quique Cárcel s'asseguin:

"Hi haurà reunions d'aquí poc. En això del futbol, mai se sap perquè, com se sol dir, el futbol dona moltes voltes i no saps què pot passar, però el meu cap és a aquí Girona i no el trec d'aquí de moment."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut