Espanyol

Cristian Álvarez obre la porta a la seva renovació, mentre Albín torna a entrenar-se amb el grup

El porter i capità de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha assegurat que estaria encantat que li oferissin la renovació de contracte, tot i que ha volgut deixar clar que encara és d'hora per abordar aquesta qüestió. L'argentí també ha reconegut que es va sentir una mica trist quan no jugava però que ho va saber superar. D'altra banda, Juan Albín s'ha tornat a entrenar amb el grup i continua amb el seu procés de recuperació. Per la seva banda,Jesús Dátolo pateix una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra i els serveis mèdics del club blanc-i-blau li han recomanat 24 hores de repòs absolut per evitar complicacions.

Actualitzat
La Lliga està aturada pels compromisos internacionals, però l'Espanyol s'agafa un descans mínim. Només diumenge tindran festa. L'objectiu de l'equip blanc-i-blau és que en el seu retorn a la competició, que serà a Anoeta, puguin girar full de les polèmiques decisions arbitrals de les últimes jornades.

Cristian Álvarez, que ha acabat la sessió amb unes molèsties al peu sense cap importància, s'ha mostrat disposat a renovar el contracte amb el club blanc-i-blau. "Estic encantat de ser aquí. És el meu club, la meva casa i on he crescut futbolísticament perquè m'han donat l'oportunitat de jugar a Europa. No tindré cap problema de parlar del tema quan sigui el moment, però ara no crec que toqui posar-se a conversar", ha comentat.

El capità blanc-i-blau també ha parlat sobre les decisions arbitrals que han afectat l'equip les últimes setmanes, però creu que s'ha de girar full d'aquest tema. "Els que havien de jutjar el tema ja ho han fet. No tirarem més llenya al foc, hem d'anar sense pensaments estranys i no contaminar-nos".

La gran novetat en l'entrenament de l'Espanyol ha estat Juan Albín. Després d'estar durant dues setmanes al seu país per resoldre uns assumptes personals, el jugador uruguaià s'ha reincorporat al grup per seguir la recta final de la recuperació de la lesió que es va fer en el segon partit de Lliga. En canvi, Jesús Dátolo pateix una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra i els metges han preferit que faci 24 hores de repòs per estudiar el seu estat i descartar complicacions. En aquesta setmana sense competició, s'ha pogut veure un Pochettino més distès i davant l'absència dels jugadors internacionals, el tècnic ha participat en alguns exercicis de l'entrenament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut