Espanyol

Cristian Álvarez: "Mantenir la porteria a zero ens dóna molta confiança"

El porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha confessat que, després de l'empat sense gols davant el Màlaga a Cornellà-el Prat, "mantenir la porteria a zero" els dóna "molta confiança per als pròxims partits". El porter hispanoargentí, a més, s'ha mostrat satisfet de la seva actuació davant el conjunt andalús, sobretot per detenir l'últim xut de Santa Cruz: "És important per a l'equip. Per sort la jugada final ens ha afavorit, ha estat un moment clau".
El porter de l'Espanyol Cristian Álvarez ha confessat que, després de l'empat sense gols davant el Màlaga a Cornellà-el Prat, "mantenir la porteria a zero" els dóna "molta confiança per als pròxims partits".

El porter hispanoargentí, a més, s'ha mostrat satisfet de la seva actuació davant del conjunt andalús, sobretot per detenir l'últim xut de Santa Cruz: "És important per a l'equip. Per sort la jugada final ens ha afavorit, ha estat un moment clau".

El del Màlaga va ser el primer partit en què el bloc català deixava la porteria a zero. Precisament, el capità de l'Espanyol va ser qüestionat per un sector de l'afició de Cornellà-el Prat en anteriors partits. "Nosaltres estem per això, per evitar gols", ha comentat.

Pel que fa al col·lectiu, Cristian Álvarez s'ha mostrat prudent: "Ni abans estàvem morts del tot ni ara curats. Quan estàs en una situació com aquesta, en surts a poc a poc. Hem de seguir treballant de forma honesta per aconseguir que l'afició s'enganxi amb el nostre joc".

NOTÍCIES RELACIONADES