Espanyol

Cristian Álvarez: "L'Espanyol té 112 anys d'història i no el deixarem caure"

El porter i capità de l'Espanyol Cristian Álvarez ha comparegut en roda de premsa amb un discurs optimista i ha apel·lat a l'orgull i a l'esperit per a la salvació de l'equip després de l'empat contra el Sevilla. "Aquest club té 112 anys d'història i no el deixarem caure, ni podem fer-ho", ha assegurat.

Actualitzat
El porter de l'Espanyol Cristian Álvarez ha comparegut en roda de premsa amb un discurs optimista i ha apel·lat a l'orgull i a l'esperit per a la salvació de l'equip després de l'empat contra el Sevilla. "Aquest club té 112 anys d'història i no el deixarem caure, ni podem fer-ho", ha assegurat.

"El bloc està unit i creixent, estem totalment segurs que això surti bé. Tots anem a una i sabem el que ens hi estem jugant. La institució s'ho mereix", ha apuntat. L'hispanoargentí també ha destacat el paper de l'afició: "És difícil demanar més, però els necessitem. Notem la seva energia al camp".

El porter ha insistit que la clau per a la salvació "és recuperar l'esperit de fa cinc anys (quan l'equip va eludir un descens que semblava irrevocable)". "Sóc l'únic jugador que ho va viure i sé el que aquest club és capaç de fer i l'esperit que es necessita. Hem de generar alguna cosa màgica per treure el club endavant", ha dit.

Missatge optimista

Cristian Álvarez ha lamentat l'empat del Sevilla ahir en el descompte i contra un rival que jugava en inferioritat numèrica. "Se'ns va marxar el partit al final, ho vam fer tot per endur-nos els tres punts i se'ns van anar en un moment de desconcentració. Estic trist però també molt tranquil perquè cada vegada estem millor i creixent", ha insistit.

De tota manera, el capità ha llançat un missatge optimista: "Aquest partit fa mal però no ens podem permetre caure, hem de mirar al futur perquè el futbol no t'espera. No podem estar ancorats al partit del Sevilla. Contra el Madrid tenim un xoc importantíssim i aconseguirem alguns punts".

El porter blanc-i-blau ha reconegut la visita al Bernabéu la pròxima jornada "no és la millor ocasió per aixecar-se però no estem per triar, sortirem amb els botins afilats, amb orgull i no regalarem res". Cristian ha confessat que és un partit "especial" i ha definit el rival com "un gegant, amb un pressupost enorme".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut