Espanyol

Cristian Álvarez: "L'equip està donant la cara i els resultats arribaran"

Diumenge serà el torn de l'Espanyol-Atlètic de Madrid a Cornellà-El Prat, un partit on la victòria és obligada per al conjunt de Mauricio Pochettino. Sergio García i Romaric tornen a estar disponibles per capgirar la ratxa de mals resultats de l'equip blanc-i-blau. El capità espanyolista, Cristian Álvarez, ha assegurat que l'equip està donant la cara i s'ha mostrat convençut que els bons resultats arribaran. D'altra banda, l'Espanyol continua negociant el fitxatge del davanter de l'Ajax El Hamdaoui, primera opció per reforçar l'atac blanc-i-blau en el mercat d'hivern.

Actualitzat
El porter i capità de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha assegurat que l'equip blanc-i-blau "està donant la cara i els resultats arribaran", i ha recordat que el perill del rival de diumenge, l'Atlètic de Madrid, no és "només Falcao". "En els últims partits els resultats no han anat a favor nostre, però estem tranquils, confiem en allò que estem fent, és el camí correcte", ha assegurat en roda de premsa després de la sessió d'entrenament a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs.

"Entenc que el partit és important, com ho era el del València i com ho serà dimarts el de Copa. Però l'equip està donant la cara, està jugant un bon futbol i els resultats arribaran", ha afegit Crisrian Álvarez.

Contra els "colchoneros", ja hi seran Sergio García, plenament recuperat, i Romaric, després que Pochettino l'apartés per indisciplina. En canvi, Pandiani i Javi López, lesionats, i Vladimir Weiss, per acumulació de targetes, es perdran aquest partit.

La falta de gol ha fet que l'Espanyol vulgui reforçar el seu atac aquest hivern. Santos Márquez, el representant del marroquí El Hamdaoui, s'ha deixat veure a Sant Adrià. El davanter de l'Ajax, amb permís de l'economia blanc-i-blava, segueix sent la primera opció, després que a l'estiu es va escapar el seu fitxatge.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut