Espanyol

Cristian Álvarez assegura que la seva relació amb Kameni és molt positiva

Des que va començar la temporada, abans fins i tot, la polèmica ha envoltat la porteria de l'Espanyol. Kameni ha passat de titular a la grada. Ni tan sols és suplent. Cristian Álvarez, el porter que s'ha afermat en l'onze inicial, assegura que ni ara ni abans ha tingut cap problema amb el camerunès. "Des que vaig començar la temporada tinc la mateixa relació que vaig tenir sempre, molt professional. No és una situació incòmoda. Intento abstreure'm d'això perquè si no em tornaria boig", ha apuntat l'argentí.

Actualitzat
En la quarta temporada a l'equip, a Cristian Álvarez li ha arribat la titularitat i també la capitania de l'equip. Enrere queden set temporades en què Carlos Kameni ha estat l'amo de la porteria. Al camerunès, ara li toca veure els partits des de la grada, ni tan sols va convocat. I, és clar, a ningú se li escapa que això pot generar una situació incòmoda entre els dos porters.

El debat sobre qui ha de ser el porter titular encara existeix. Cristian Álvarez ho sap, però, discret com és, mira d'aïllar-se de qualsevol polèmica.

Kameni és ara amb la seva selecció, però sap que quan torni Mauricio Pochettino continurà confiant la porteria a Cristian Álvarez. L'argentí ja treballa pensant en els dos desplaçaments al camp del Rayo i el Racing, respectivament.

L'argentí, "tranquil i còmode", ha reconegut que està en el seu millor moment "físicament" després d'haver perdut uns quants quilos. La seva connexió amb la grada és també destacable. "Amb el temps hem anat formant una relació molt maca, espero no decebre'ls", ha apuntat Cristian Álvarez.

Col·lectivament parlant, el porter argentí espera treure un bon resultat en els pròxims partits: "Tots són igual d'importants. Tenim davant una ratxa de partits que seran clau i treballarem per treure els millors resultats possibles. Espero que puguem sumar bons punts per tenir un gran matalàs", ha remarcat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut