Stuani celebra un gol amb el Girona
Stuani celebra un gol amb el Girona
Girona

Cristhian Stuani ha marcat en els seus últims 5 partits amb el Girona

El davanter ha fer 7 dels 14 gols de l'equip

Actualitzat

Un gol d'Stuani en el minut 64 va permetre al Girona sumar un punt a Montilivi davant la Reial Societat i encadenar 4 partits seguits puntuant (3 victòries i 1 empat) en la seva primera temporada a Primera Divisió. L'uruguaià esta sent una de les peces claus en el bon inici de temporada dels gironins, que ja han sumat 16 punts en 12 jornades. El davanter ha fet 7 gols, la meitat dels que porta l'equip. Només en un dels partits que ha marcat Stuani, el Girona s'ha quedat sense puntuar. Va ser davant del Vila-real (1-2), en la vuitena jornada.

Cristhian Stuani ha marcat un gol en els cinc últims partits que ha disputat amb la samarreta gironina. D'aquesta sèrie de 5 gols en els seus últims cinc enfrontaments, el Girona ha tret profit sumant 8 punts dels 15 possibles. La ratxa va començar en l'empat amb el Celta (3-3), va continuar en la derrota contra el Vila-real, va tenir un parèntesi davant del Deportivo (no va jugar per sanció), va continuar en les victòries enfront del Reial Madrid (2-1) i del Llevant (1-2), i es va tancar, per ara, en l'empat de divendres contra la Reial Societat (1-1).

El davanter, de 31 anys, es va estrenar com a golejador en la primera jornada, en l'empat a 2 contra l'Atlètic de Madrid. Seus van ser els dos gols del Girona, i tots dos de cap. Stuani en suma 4 de cap. Els altres dos han estat contra el Celta i la Reial Societat, una mostra de com aprofita el seu 1,84 d'alçada. El seu millor registre en una lliga de primer nivell data de la temporada 2014-15, quan militava a l'Espanyol. Va firmar 12 gols en 37 partits. Aquesta temporada suma 7 en 10 partits, en el camí d'establir una nova millor marca personal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut