Craig Shakespeare, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Sevilla (EFE)
Lliga de Campions

Craig Shakespeare: "Guanyar la Lliga de Campions? Per què no?"

L'entrenador del Leicester City, Craig Shakespeare, confia en les opcions del seu equip de remuntar l'eliminatòria de vuitens de final contra el Sevilla

Actualitzat

L'entrenador del Leicester City, Craig Shakespeare, s'ha mostrat aquest dilluns confiat de les opcions del seu equip contra el Sevilla, que ha de remuntar un 2-1 advers de l'anada al Sánchez Pizjuán per classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions.

"Guanyar la Lliga de Campions? Per què no?", ha respost Shakespeare en la roda de premsa prèvia al partit en ser preguntat sobre les possibilitats del vigent campió de la Premier League en la màxima competició continental. "Som aquí i podem guanyar-la. Sempre dic que en el futbol no regalen res, que cada partit és diferent i que cal intentar guanyar-lo i ser competitiu", ha assegurat.
 
Shakespeare, que va ser ajudant de Claudio Ranieri en la històrica temporada passada en què els 'Foxes' es van coronar campions de lliga, va ser confirmat a última hora de diumenge com a entrenador titular fins a final de curs, gairebé tres setmanes després de la destitució del tècnic italià. "Estic encantat de ser aquí fins a final de temporada. Les negociacions van ser molt ràpides: van començar dijous i van acabar dissabte. Ara només em centro en els desafiaments que tenim al davant, començant pel de demà, que és immens", ha admès.  

El preparador anglès, que ja va dirigir el Leicester en els duels de lliga davant del Liverpool (3-1) i el Hull City (3-1), ha pogut preparar el decisiu duel contra el Sevilla amb tota la plantilla sencera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut