Ousmane Dembélé i Philippe Coutinho en un partit del Barça (Reuters)
Barça

Coutinho, un imprescindible amb números de suplent

El brasiler, sortint des de la banqueta i en la seva nova posició de migcampista, està sent un dels revulsius de l'equip de Valverde aquesta temporada

Jordi GrauActualitzat

Amb l'etiqueta de titular indiscutible o de peça bàsica de l'onze de gala, de moment, Coutinho s'està convertint més en un revulsiu que no pas en un fix de les alineacions de Valverde.

Les poques rotacions que ha fet fins ara han afectat principalment el mig camp i el brasiler ha estat el que més ha descansat. Dels set partits oficials, Coutinho només ha estat titular en 3, però en canvi ha acabat jugant sempre, especialment quan ha hagut de sortir al rescat de l'equip en siutacions de partit complicades.

Doncs de moment, i a diferència de la temporada passada, sempre per l'esquerra. Més endarrerit i a la vora de Dembélé. Quan Valverde sacrifica l'extrem francès, aleshores Coutinho es converteix en el tercer davanter.

Tot i que només va jugar mitja temporada, el curs passat va acabar com a tercer màxim realitzador de l'equip. En l'actual, està destacant més d'assistent. Fins ara, només una diana contra l'Alabès en la Lliga amb un xut marca de la casa.

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut