Philippe Coutinho, en la roda de premsa d'avui, dilluns
Lliga de Campions

Coutinho: "Tenim l'obligació de fer-ho bé a la Champions"

El jugador brasiler del Barça ha admès que està ansiós de poder debutar a la màxima competició europea amb el club blaugrana

Actualitzat

Philippe Coutinho ha admès que està ansiós per poder debutar amb el Barça a la Lliga de Campions després de no poder-ho fer la temporada passada per haver jugat la màxima competició europea amb el Liverpool, i ha reconegut que estan obligats a fer-ho bé després de la dolorosa eliminació contra la Roma als quarts de final.

"Estic ansiós per aquest partit, l'any passat no podia jugar i ja puc estar amb el grup pel partit de demà. Nosaltres intentem lluitar per tot. La Champions és el campionat més gran d'Europa i tenim moltes ganes de fer-ho bé aquest any."

Preguntat per si es veu com l'hereu d'Andrés Iniesta al Barça, el brasiler s'ha desfet en elogis cap al jugador de Fuentealbilla:

"Iniesta és un geni, ser comparat amb ell és difícil perquè cadascú te la seva manera de jugar, jo intento ser jo mateix. Ser comparat amb ell és un elogi. Intentaré ser jo mateix i conquerir moltes coses aquí."

ARXIVAT A:
Coutinho
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut