Coutinho, durant l'entrevista al programa "Fora de joc", de 8TV (@ForaDeJoc8TV)
Barça

Coutinho: "Si guanyem la Champions aquest any, la sentiré molt meva"

El jugador brasiler, que no pot jugar la Lliga de Campions amb el Barça per haver-ho fet abans amb el Liverpool, assegura en una entrevista al programa "Fora de Joc", de 8TV, que també se sentirà campió d'Europa i que el seu fitxatge pel club blaugrana va trigar una mica més del que hauria desitjat

Actualitzat

El migcampista brasiler Philipe Coutinho ha assegurat que, malgrat que aquesta temporada no pot disputar la Lliga de Campions amb el FC Barcelona perquè ho ha fet amb el Liverpool, si la guanyen els seus companys ell també se sentirà campió d'Europa.

"Em sap greu no poder jugar la Champions amb el Barça, però, si la guanyem aquest any, la sentiré molt meva i la celebraré, perquè formo part del grup", ha afirmat en una entrevista al programa 'Fora de Joc', de 8TV.

Coutinho ha dit que està "feliç" perquè per fi ha fitxat pel club blaugrana, encara que ha trigat una mica més del que hauria desitjat: "Jo volia venir al Barça. Ho vam intentar de totes les maneres l'estiu passat, però no va ser possible i em vaig quedar treballant en el Liverpool fins ara".

Sobre l'adaptació al seu nou equip, el brasiler ha assenyalat que té "moltes ganes de marcar el primer gol amb el Barcelona", encara que ha admès que no sap com ho celebrarà. Sobre la seva posició al camp, Coutinho ha apuntat que "per l'esquerra" ha jugat "moltes més vegades" durant la seva carrera. "Però puc jugar en qualsevol posició i intento adaptar-me al que em demana el tècnic i al sistema tàctic del Barça", ha afegit.

El futbolista de Rio de Janeiro ha heretat el dorsal 14 que ha deixat lliure Javier Mascherano i que al seu moment va portar Johan Cruyff. "M'agrada el 14 perquè és històric. No em vaig preocupar gaire d'escollir el número de la samarreta. M'importava més entrar ràpid en la dinàmica de l'equip", ha sentenciat.

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut